Kalender

7 DEC 2021 Digital Teknikkurs – Typ 1 diabetes Virtuell från Scandic Hotel Opalen, Göteborg

Det är ett stort behov att utbilda sig för att hänga med i den snabba tekniska utvecklingen bland insulinpumpar och blodsockermätare.

Med så många som fortfarande inte fått plats på årets kurser så blir det ytterligare ett tillfälle för en digital kurs i december. Vi fortsätter att ha sändningen och centrat för kursledningen på Scandic Hotel Opalen i Göteborg.

2 FEB 2022 Digital Teknikkurs – Typ 1 diabetes Digitalt från Scandic Hotel Opalen i Göteborg

Detta blir starten på fem nya teknikkurser med inriktning på typ 1 diabetes.

Det är fortsatt ett stort behov att utbilda sig för att hänga med i den snabba tekniska utvecklingen bland insulinpumpar och blodsockermätare. Vi planerar för ytterligare kurser under 2022 och först ut är Göteborg med en digital kurs som sänds från Scandic Hotel Opalen.

8 FEB 2022 Insulinpumpumpkurs - barn, tonåringar och unga vuxna Scandic Hotel Opalen, Göteborg

Insulinpumpkurs och kolhydraträkning med inriktning på barn, tonåringar och unga vuxna

Ännu en insulinpumpkurs med inriktning på barn, tonåringar och unga vuxna. Kursen som är mycket populär vänder sig till alla som arbetar med barn och diabetes. Det blir föreläsningar varvat med grupparbeten, egna patientfall och praktiska övningar med insulinpumpar.

9 MAR 2022 Digital Teknikkurs – Typ 1 diabetes

Vi fortsätter med ytterligare en digital teknikkurs.

MeaConsulting är stolta över att fortsatt vara en del i organisationen för dessa så viktiga kurser. Ihop med Nordic Infucare, Glooko, och doktorer inom området så hjälps vi åt med att ge personalen ute på diabetesklinikerna viktig vidarutbildning.

11 MAJ 2022 Endodiabetes 2022 Clarion Hotel & Congress Sea U Helsingborg

Endodiabetes i Helsingborg och tre mycket spännande kongressdagar!

Svensk förening för Diabetologi och Svensk Endokrinförening har åter en gemensam kongress. Det blir tre dagar fyllda med intressanta föreläsningar av framstående kliniker och forskare från USA, Europa och Sverige. Vi bjuder på föreläsningar, symposier, interaktiva falldiskussioner, postrar, samt högtidsföreläsning och inte minst har vi alla medverkande företag från industrin som visar det senaste inom områdena. MeaConsulting är glada över att åter för femte gången vara PCO för denna så viktiga kongress.

11 OKT 2022 WMS 2022 Halifax, Kalifornien

Efter två år där World Muscle Society haft sin årliga världskongress digitalt så planerar vi nu för att ses 2022!

Det är Halifax i California som blir platsen. Programläggningsmötet kommer vi att ha i Köpenhamn i maj då vi äntligen ska kunna ses för vårt sedvanliga ”Marathonmeeting”. MeaConsulting är så tacksamma och glada för att få vara en del av denna vetenskapliga kommitté som ihop med PCO i UK ställer samman denna så viktiga världskongress.
805