Kalender

7 MAR 2018 Endodiabetes Hotel 11/Eriksbergshallen, Göteborg

Svensk förening för Diabetologi och Svensk Endokrinförening kommer att tillsammans göra detta möte som går av stapeln på Hotel 11 och Eriksbergshallen i början av mars. Det är tredje gången som föreningarna har gemensamt möte. En viktig del av Endodiabetes är möjligheten att träffa kollegor inom endokrinologi och diabetologi för diskussioner om förbättrad vård och kanske även dra upp planer för framtida forskningssamarbeten.. Vi ser fram mot tre innehållsrika dagar där MeaConsulting fått äran att hålla i helheten med projektledning, marknadsföring, budget, ekonomi och mycket mer. Läs mer på konferensens hemsida.

13 MAR 2018 MIPIM 2018 Cannes, France

Ännu en gång har MeaConsulting nöjet att få vara en del i projektteamet när vi planerar 2018 års MIPIM. Läs mer på MIPIMs hemsida.

15 MAR 2018 Teknikkkurs – Diabetes typ 1 Lund

Det är ett stort behov av utbildning kring senaste tekniken inom diabetes. Företagen ihop med doktorer fortsätter att ha kurser för diabetesteamen i landet. Denna gången kommer vi vara i Lund.

9 APR 2018 Teknikkkurs – Diabetes typ 1 Scandic Crown Hotel i Göteborg

Infucare, Menarini och Diasend ihop med doktorer kör ytterligare en kurs för att lära ut den senaste tekniken inom diabetes. Det finns ett stort behov av utbildning för att hänga med i den snabba utvecklingen av tekniken inom diabetes. Detta är den andra av tre kurser under året.

25 APR 2018 AFTT: årliga konferens Loka Brunn, Grythyttan

Det kommer att bjudas såväl plenum- som parallella föreläsningar blandat med utställning och ett trevligt socialt program. Detta under 2 dagar på kurorten Loka Brunn där Användarföreningen för tjänstebaserad telefoni har sitt möte. Läs mer på föreningens hemsida.

4 MAJ 2018 World Muscle Society - Kongress (maraton möte) Mendoza, Argentina

Mendoza och Argentina blir platsen där vi har nästa "marathonmöte" tillika programläggningsmöte. Vi ser fram mot ännu en helg där vi tillsammans med WMS vetenskapliga kommitté ställer samman programmet för 2018 års kongress.

30 AUG 2018 Teknikkkurs – Diabetes typ 1 Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Det blir ytterligare en kurs i Stockholm. Utvecklingen går snabbt för de tekniska hjälpmedel som finns för personer med diabetes. Vi avslutar årets kurs i Stockholm där personal på sjukhusen runt om i landet får chans att delta i denna tvådagars kurs där det ges utbildning inom den senaste tekniken av hjälpmedel för personer med diabetes.

30 JAN 2019 Endokrindagarna Umeå

Endokrindagarna kommer att dra sig norr ut för 3 intressanta konferensdagar i Umeå. Mer information om mötet kommer.

13 MAR 2019 SFD Vårmöte 2019 Stockholm City Conference Centre

I mars kommer Svensk Förening för Diabetologi, SFD, denna gång att ha sitt årliga vårmöte.
805