Kalender

30 JAN 2019 Endokrindagarna Umeå

Endokrindagarna kommer att dra sig norr ut för 3 intressanta konferensdagar i Umeå. Mer information om mötet kommer.

30 JAN 2019 Insulinpumpkurs 2019 Scandic Hotel Opalen i Göteborg

Den 30 januari startar ännu en Insulinpumpkurs i Göteborg. MeaConsulting tillsammans med doktorer och sköterskor samt pumpföretagen inom området deltar och gör möjligt att vi kan ha ytterligare en pumpkurs. Det är ett stort behov av vidarutbildning ute i landet och kursen som är mycket eftertraktad går av stapeln årligen i januari. Vi ser fram mot denna kurs som går i dagarna tre i början av året.

12 MAR 2019 MIPIM 2019 Cannes, Frankrike

Vecka 11 går världens största fastighet och investerarmässa årligen i Cannes. MeaConsulting har nöjet att få arbeta tillsammans med teamet på Business Region som deltar för att marknadsföra Göteborg och regionen. Vår roll är att bistå med hjälp av boende, hotellbokningar, kvällsarrangemang och möten under mässan.

13 MAR 2019 Diabetologiskt vårmöte 2019 Karolinska - Aula Medica

Den 13-15 mars kommer SFD och SFSD att ha ett första gemensamt vårmöte. Konferensen som kommer att hållas i dagarna 3 kommer att ha ett brett program och delvis nytt upplägg. Specialistsessioner, riktade föreläsningar och fördjupningsföreläsningar i både plenum och mindre grupper kommer att varvas under dagarna. Sedvanligt välkomstmingel och middag för nätverkande blir det förstås också.

21 MAR 2019 Teknikkkurs – Diabetes typ 1 Elite Hotel Mimer i Umeå

Först ut i år blir Umeå där man kommer att hålla sin Teknikkurs inom området diabetes.

10 APR 2019 AFTT årliga konferens Moraparken i Mora

Det blir den 10-12 april som AFTT denna gång kommer att ha sitt årliga möte. Det blir Mora och Moraparken som blir platsen. Konferensen bjuder på plenum och parallella föreläsningar, utställning och nätverkande. Förutom detta ska vi förstås även ställa samman ett trevlig socialt program.

16 MAJ 2019 Teknikkkurs – Diabetes typ 1 Scandic Hotel Europa i Göteborg

Denna gång håller vi till på Hotel Europa. Kurserna som är mycket populära lär bli fullbokade även denna gång.

1 OKT 2019 World Muscle Society 2019 Tivoli i Köpenhamn

Programmötet tillika marathonmötet kommer att hållas i London 10-12 maj 2019. MeaConsulting som ansvarar för program- och abstrakthanteringen ser fram mot att igen få träffa programkommittén under dessa dagar i London.
805