Kalender

11 OKT 2022 WMS 2022 Halifax, Kalifornien

Efter två år där World Muscle Society haft sin årliga världskongress digitalt så planerar vi nu för att ses 2022!

Det är Halifax i California som blir platsen. Programläggningsmötet kommer vi att ha i Köpenhamn i maj då vi äntligen ska kunna ses för vårt sedvanliga ”Marathonmeeting”. MeaConsulting är så tacksamma och glada för att få vara en del av denna vetenskapliga kommitté som ihop med PCO i UK ställer samman denna så viktiga världskongress.

20 OKT 2022 Insulinpumpkurs med inriktning på vuxna diabetespatienter Scandic Hotel Opalen, Göteborg

Ytterligare en insulinpumpkurs för personal som arbetar på vuxenkliniker.

Efter den första grundkursen för personal inom diabetesvården så följer vi nu upp med ytterligare kurser. Vi är glada att få arrangera denna pumpkurs ihop med pumpföretagan, doktorer och sköterskor.

28 NOV 2022 Digital Teknikkurs – Typ 1 diabetes

Vi fortsätter med ytterligare en digital teknikkurs.

MeaConsulting är stolta över att fortsatt vara en del i organisationen för dessa så viktiga kurser. Ihop med Nordic Infucare, Glooko, och doktorer inom området så hjälps vi åt med att ge personalen ute på diabetesklinikerna viktig vidarutbildning.

5 DEC 2022 Insulinpumpkurs med inriktning på vuxna diabetespatienter Scandic Hotel Opalen, Göteborg

Grundkurs för dig personal som arbetar diabetespatienter.

Efter succén förra året när vi la grunden till dessa nya pumpkurser med inriktning på vuxna patienter så fortsätter vi nu med den andra kursen detta år. Vi är glada och tacksamma för samarbetet med pumpföretag, doktorer och sköterskor som är med och gör dessa kurser möjliga.
805