Genomförda projekt

Genomförda projekt

Genomförda projekt

Fler projekt..

2023

Insulinpumpkurs med inriktning på vuxna diabetespatienter
Det är stor efterfrågan på dessa insulinpumpkurser för personal på diabetesklinikerna. Vi avslutar året innan jul med ytterligare en grundkurser där man inriktar sig på vuxna diabetespatienter. Fullbokad kurs sedan länge så nu planeras för nya kurser 2024. Detta är den andra kursen för året som genomförs strax innan vi tar jul.
Insulinpumpkurs med inriktning på vuxna diabetespatienter
Sedan några år tillbaka har vi nu även fått en Insulinpumpkurs för personal som arbetar med vuxna diabetespatienter. Ihop med doktor och sköterskor från både Uppsala, Örebro och Göteborg har vi skapat ett professionellt team som utgör kursledningen för dessa kurser. MeaConsulting är glada att ihop med teamet kunna driva dessa så uppskattade och nödvändiga kurser för att utvecklingen inom området ska spridas till alla diabeteskliniker i landet.
Teknikkurs - Typ 1 diabetes
Ihop med Nordic Infucare AB och Glooko AB samarbetar vi på MeaConsulting sedan länge för att genomföra dessa så viktiga teknikkurser inom diabetes. Det är diabetespumppar och blodsockermätare och mycket ny teknik som behöver läras ut. Vi är glada för att få vara med i detta så entusiastiska team!
EASD/Diabetologisk afton
I samband med den stora Europeiska diabeteskongressen EASD bjuder den svenska föreningen in sina medlemmar till en workshop där man reflekterar och utbyter erfarenheter från veckans stora kongress. Föreningen ihop med MeaConsulting startade dessa möten redan 2018 i Berlin och vidare Barcelona. Sen kom pandemin och det blev ett break. Förra året stod Stockholm värd för EASD och vi hade då ett välbesökt möte på Scandic Continental. I år är det Hamburg som är platsen för EASD och vi hoppas få tillfället att ihop med Svensk Förening för Diabetologi få arrangera detta möte i Hamburg.
Insulinpumpkurs - barn, tonåringar och unga vuxna
Ännu en insulinpumpkurs med inriktning på barn, tonåringar och unga vuxna. Kursen som är mycket populär vänder sig till alla som arbetar med barn och diabetes. Det blir föreläsningar varvat med grupparbeten, egna patientfall och praktiska övningar med insulinpumpar. Med på kursen har vi pumpföretagen som bland annat tillhandahåller pumpar som deltagarna använder under kursen men även kunskap om den senaste tekniken på marknaden.
Teknikkurs - Typ 1 diabetes
Det är fortsatt ett stort behov att utbilda sig för att hänga med i den snabba tekniska utvecklingen bland insulinpumpar och blodsockermätare. Vi planerar för ytterligare kurser under 2023 där denna kurs i april är först ut för året.
Diabetologisk afton i samband med ATTD
Det blev en diskussionskväll för svenska deltagare och medlemmar i SFD som gavs möjligheter till att träffas, utbyta erfarenheter och reflektera kring kliniska och vetenskapliga highlights tillsammans med kollegor från primärvården och barn- och vuxendiabetes.

2022

Insulinpumpkurs med inriktning på vuxna diabetespatienter
Efter succén förra året när vi la grunden till dessa nya pumpkurser med inriktning på vuxna patienter så fortsätter vi nu med den andra kursen detta år. Vi är glada och tacksamma för samarbetet med pumpföretag, doktorer och sköterskor som är med och gör dessa kurser möjliga.
Digital Teknikkurs – Typ 1 diabetes
MeaConsulting är stolta över att fortsatt vara en del i organisationen för dessa så viktiga kurser. Ihop med Nordic Infucare, Glooko, och doktorer inom området så hjälps vi åt med att ge personalen ute på diabetesklinikerna viktig vidarutbildning.
Insulinpumpkurs med inriktning på vuxna diabetespatienter
Efter den första grundkursen för personal inom diabetesvården så följer vi nu upp med ytterligare kurser. Vi är glada att få arrangera denna pumpkurs ihop med pumpföretagan, doktorer och sköterskor.
WMS 2022
Det är Halifax i California som blir platsen. Programläggningsmötet kommer vi att ha i Köpenhamn i maj då vi äntligen ska kunna ses för vårt sedvanliga ”Marathonmeeting”. MeaConsulting är så tacksamma och glada för att få vara en del av denna vetenskapliga kommitté som ihop med PCO i UK ställer samman denna så viktiga världskongress.
Insulinpumpumpkurs - barn, tonåringar och unga vuxna
Ännu en insulinpumpkurs med inriktning på barn, tonåringar och unga vuxna. Kursen som är mycket populär vänder sig till alla som arbetar med barn och diabetes. Det blir föreläsningar varvat med grupparbeten, egna patientfall och praktiska övningar med insulinpumpar.
Teknikkurs – Typ 1 diabetes
Det är fortsatt ett stort behov att utbilda sig för att hänga med i den snabba tekniska utvecklingen bland insulinpumpar och blodsockermätare. Vi planerar för ytterligare kurser under 2022 där denna kurs i september genomförs på plats i Stockholm.
Teknikkurs - Typ 1 diabetes – fysisk kurs
Vi fortsätter med teknikkurserna inom diabetes. Under två dagar i april får personal på diabetesklinikerna möjlighet att förkovra sig i den senaste tekniken och digitala utvecklingen inom området.

2021

Digital Teknikkurs – Typ 1 diabetes
Med så många som fortfarande inte fått plats på årets kurser så blir det ytterligare ett tillfälle för en digital kurs i december. Vi fortsätter att ha sändningen och centrat för kursledningen på Scandic Hotel Opalen i Göteborg.
Heart Failure Preceptorship
Tillsammans med Dr. Michael Melin på Cardiologen Karolinska sjukhuset i samarbete med medicinföretaget Boehringer Ingelheim så är vi glada för att vara med att starta upp ett nytt viktigt möte inom hjärt- och kärl. Ett unikt hybridmöte med inbjudna specialister från stora delar av Europa.
Teknikkurs - Typ 1 diabetes – fysisk kurs
Det är Radisson Royal Viking Hotel i Stockholm som blir platsen för ytterligare en teknikkurs. Ett stort visat intresse redan gör att kursen är mer än fullbokad flera månader innan genomförandet. MeaConsulting är glada för att få vara en del av organisationen för dessa återkommande Teknikkurser ihop med Nordic Infucare och Glooko.
Insulinpumkurs - Grundkurs
Det är äntligen dags för denna första pumpkurs som direkt riktar sig till personal som arbetar på vuxenkliniker. Det är med stolthet som vi, på MeaConsulting som länge arbetat att få denna kurs till stånd, nu i samarbete med doktorer och sköterskor utgör kursledningen för denna kurs. Kursen syftar till att ge basala kunskaper i behandling med insulinpump samt visa vilka möjligheter som finns med moderna insulinpumpar. Det är ett stort behov av tekniskt utbildning ute hos personalen på klinikerna vilket gjort att kursen snabbt blev fullbokad. Vi hoppas förstås på att det blir fler av denna kurs framöver.
WMS Digital congress
COVID19 slog till inför genomförandet 2020 och vi ser att det även 2021 inte finns möjligt att hålla denna världskongress fysisk. Kongressen som var planerad för Prag kommer därför att bli digital under 5 dagar i september.
Digital Teknikkurs – Typ 1 diabetes
Utvecklingen har genom pandemin COVID19 även gjort att dessa kurser fått anpassas för att vidareutbildningen för personalen inom områdena ska kunna fortgå. Kursen hade sin uppkoppling från studio på Scandic Hotel Opalen i Göteborg.
Teknikkurs Diabetes - typ 1
Då vi fortfarande har stor påverkan av COVID19 så kommer även denna kurs att genomföras digitalt. Det är Nordic Infucare som ihop med sköterska och doktorer genomför denna kurs där deltagare som arbetar med diabetespatienter får den senaste tekniken vid insulinpumpanvändande.
Teknikkurs Diabetes - typ 1
Denna digitala teknikkurs kommer att sändas från Scandic Hotel Opalen. För alla som inte hade chans att medverka på plats i november 2020 pga COVID19. Nordic Infucare AB ansvarar ihop med doktorer för denna praktiska kurs där man lär ut den senaste tekniken från företaget och dess samarbetspartners. MeaConsulting har hand om administrationen för kursen.

2020

Teknikkurs – Diabetes typ 1
Årets andra kurs går av stapeln i Stockholm. Det är företagen Nordic Infucare ihop med Diasend som tillsammans med doktorer och sköterskor utbildar personal som arbetar med patienter med typ 1 diabetes.
Teknikkurs – Diabetes typ 1
Nordic Infucare och Glooko är företagen som ihop med doktorer och sköterskor står bakom denna praktiska kurs för att lära ut den senaste tekniken med insulinpump.
World Muscle Society - Kongress
MeaConsulting ser fram mot samarbetet inför ytterligare en världskongress med World Muscle Society. Programmötet (Maratonmötet) planerades att ske i maj i Turkiet. Med anledning av COVID 19 gjordes för första gången detta Maratonmöte digitalt. Det blev ytterligare en stor erfarenhet på hur tekniken hjälper oss i situationer som vi inte själva kan påverka. För första gången genomförs WMS Världskongress digitalt med start 30 September!
AFTT - årlig konferens
COVID19 och pandemin gjorde sitt intågande när vi la sista pusselbitarna för årets konferens på Hotel Arken Garden Spa & Konferens. Tyvärr var det, med anledning av detta, inte möjligt att genomför konferensen. Dock hölls för fösta gången föreningens årsmöte digitalt med en god uppslutning av medlemmar.
Endodiabetes 2020
Svensk Förening för Diabetologi (SFD) och Svensk Endokrinförening (SEF) hade ett gemensamt möte den 11-13 mars på anrika Universitetshuset i Uppsala. Mitt under intågandet av COVID19 så lyckade ändå föreningarna att genomföra denna kongress. Det var ett möte med över 550 anmälda deltagare men då Corona dessa dagar eskalerade så blev det en märkligt genomförande då många både föreläsare och deltagare inte kunde resa, Med hjälp av tekniken så lyckades vi ändå kunna genomföra detta nationella möte så på ett sätt så alla kunde ta del av föreläsningarna.
Insulinpumpkurs för barn tonåringar och unga vuxna
Under tre intensiva dagar genomfördes ytterligare en pumpkurs för personal som arbetar med barn, tonåringar och unga vuxna. Praktiska övningar med pump varvades med teori och litteraturgenomgång. Flertalet företag med insulinpumpar fanns på plats och hjälpte till med de praktiska övningarna som sker under dessa tre dagar.

2019

World Muscle Society 2019
Programmötet tillika marathonmötet hölls i London 10-12 maj 2019. MeaConsulting som ansvarar för program- och abstrakthanteringen mötte den vetenskapliga kommitté för tvår intensiva arbetsdagar i maj. Nytt rekord med 591 abstracts som skulle placeras in i sessioner och utgöra årets konferensprogram. Nu ser vi fram att möta alla igen i Köpenhamn senare i höst.
Teknikkurs – Diabetes typ 1
Årets sista kurs går av stapeln i Stockholm i september. Vi kan förvänta oss ännu en fullbokad kurs. Vi på MeaConsulting handhar administration och ekonomi på uppdrag av Nordic Infucare.
SFD nätverksmöte i samband med EASD 2019
Svensk förening för diabetologi följer upp succén från Berlin med att under EASD ha ännu ett networking möte i Barcelona. I samband med de Europeiska diabetesmötet EASD så bjuds den svenska professionen in till nätverkande. Reflektion kring aktuella highlights från EASD dagarna med samtal och diskussioner kring nyheter vid typ 1 och 2 diabetes som leds av moderator under denna kväll på Hotel Majestic i centrala Barcelona.
Teknikkurs – Diabetes typ 1
Denna gång hölls kursen på Hotel Europa i Göteborg. Kurserna som är mycket populära blev även denna gång fullbokad.
Teknikkurs – Diabetes typ 1
Årets första kurs lockade många från sjukhus och vårdcentraler från de mer nordliga delarna av landet. Även deltagare från vårt grannland Finland var på plats. Tekniken inom området med insulin pumpar går snabbt och behovet för utbildning av personalen som arbetar med diabetespatienter är stor.
MIPIM 2019
Vecka 11 var det åter dags för världens största fastighet och investerarmässa i Cannes. MeaConsulting har nöjet att få arbeta tillsammans med teamet på Business Region som deltar för att marknadsföra Göteborg och regionen. Vår roll är att bistå med hjälp av boende, hotellbokningar, kvällsarrangemang och möten under mässan.

2018

EASD - Diabetologisk afton
I samband med de Europeiska diabetesmötet EASD så bjuds den svenska professionen in till nätverkande. Reflektion kring aktuella highlights från EASD dagarna med samtal och diskussioner kring nyheter vid typ 1 och 2 diabetes som leds av moderator under denna kväll på Radisson Blu i Berlin.
Teknikkurs – Diabetes typ 1
Det blir ytterligare en kurs i Stockholm. Utvecklingen går snabbt för de tekniska hjälpmedel som finns för personer med diabetes. Vi avslutar årets kurs i Stockholm där personal på sjukhusen runt om i landet får chans att delta i denna tvådagars kurs där det ges utbildning inom den senaste tekniken av hjälpmedel för personer med diabetes.
HECON
Nordic Infucare och Dexcom bjuder in diabetesläkare att delta i denna hälsoekonomiska kurs. Kursen syftar till att se de hälsoekonomiska fördelarna som finns genom att nyttja den senaste tekniken inom området. Kursdeltagare från alla våra nordiska länder är inbjudna.
Teknikkurs – Diabetes typ 1
Infucare, Menarini och Diasend ihop med doktorer kör ytterligare en kurs för att lära ut den senaste tekniken inom diabetes. Det finns ett stort behov av utbildning för att hänga med i den snabba utvecklingen av tekniken inom diabetes. Detta är den andra av tre kurser under året.
Teknikkurs – Diabetes typ 1
Det är ett stort behov av utbildning kring senaste tekniken inom diabetes. Företagen ihop med doktorer fortsätter att ha kurser för diabetesteamen i landet. Denna gången har vi besökt Lund.
MIPIM 2018
Ännu en gång har MeaConsulting haft nöjet att få vara en del i projektteamet när vi genomfört 2018 års MIPIM. Läs mer på MIPIMs hemsida.
Insulinpumpkurs
Ännu en insulinpumpkurs för personal som arbetar med diabetes anordnas i Göteborg i början av året. Läs mer på mötets hemsida.

2017

Teknikkurs – Diabetes typ 1
Fokus är att ge kursdeltagarna kunskap om, den nya tekniken samt hur den används och hur den integreras i verksamheten för behandling av diabetespatienter. MeaConsulting är mycket glada att vara en del i detta team ihop med diabetesföretagen.
Teknikkurs - Diabetes typ 1
Kursen syftar till att öka kunskapen i att värdera och integrera olika tekniska behandlingsmöjligheter utifrån ett patientperspektiv. MeraConsulting är glada för att få vara en del i teamet för att organisera denna sjätte kurs som gick av stapeln i Göteborg.
Teknikkurs - Diabetes typ 1
Kursen syftar till att öka kunskapen i att värdera och integrera olika tekniska behandlingsmöjligheter utifrån ett patientperspektiv. MeaConsulting är glada för att få vara en del i teamet för att organisera denna femte kurs som denna gång går i Umeå.
MIPIM - Världsledande fastighet och investerarmässa
MeaConsulting har även denna gång haft hand om ackreditering, hotellbokningar, sociala aktiviteter, workshops och lokala events för partners till Business Region Göteborg.
Insulinpumbehandling, CGM och kolhydraträkning - barn, tonåringar och unga vuxna
Det är 6:e året som MeaConsulting är med som arrangör av Insulinpumpkursen. Den snabba utvecklingen gör att det finns ett stort behov för personalen på diabetesklinikerna att uppdatera sig på den nya tekniken som finns som hjälpmedel. Kursdagarna ägnades åt att diskutera principer och indikationer för behandling med insulinpump, FGM och CGM. Kursen bjöd även praktiska och tekniska övningar och genomgång av egna patientfall. Även denna gång hölls kursen på Scandic Hotel Opalen där vi har hela plan 2 vilken ger kursen och företagen bästa logistik för dem praktiska övningarna. Kursen som åter var fullbokad gav deltagare från hela landet erfarenhetsutbyte och nya lärorika tips visades av kursledarna.

2016

Teknikkurs - Diabetes typ 1
Teknikkus - Diabetes typ 1
Teknikkus - Diabetes typ 1
Diasend och Infucare hade för första gången denna teknikkurs inom diabetes. Kursen som kan ha ett begränsat antal deltagare blev fullbokad långt innan deadline för anmälan och över 50 personer stod på väntelistan. Kursen syftar till att öka kunskapen i att värdera och integrera olika tekniska behandlingsmöjligheter utifrån ett patientperspektiv. Kursen blev så populär att det nu är kö till nästa kurs som planeras i Göteborg. MeaConsulting är mycket glada för att få äran att vara med i teamet som planerad denna kurs i Stockholm.

2015

Teknikkus - Diabetes typ 1
The 21st SLF Congress
SLF - Skandinaviska Lackteknikers Förbund grundandes 1953 för öka samarbetet mellan dem skandinaviska färgteknisk föreningarna och för att arrangera en skandinavisk kongress var 3:e år. 2015 var det dags för Sverige. Den 21:a SLF kongressen gick av stapeln på Clarion Hotel Post 16-18 september. Kongressen lockade närmare 200 deltagare från hela Europa. MeaConsulting är stolta över att vara vald som samarbetspartner till SLF. Sedan januari har vi arbetat nära LOC från Azelis och Clariont.
Teknikkus - Diabetes typ 1
Diasend och Infucare hade för första gången denna teknikkurs inom diabetes. Kursen som kan ha ett begränsat antal deltagare blev fullbokad lång innan deadline för anmälan och över 50 personer stod på väntelistan.Kursen syftar till att öka kunskapen i att värdera och integrera olika tekniska behandlingsmöjligheter utifrån ett patientperspektiv. Kursen blev så populär att det nu är kö till nästa kurs som planeras i Göteborg. MeaConsulting är mycket glada för att få äran att vara med i teamet som planerad denna kurs i Stockholm.
MIPIM - Världens största fastighet och investerarmässa
Ännu en MIPIM mässan i Cannes. MeaConsulting hade även denna gång hand om ackreditering, hotellbokningar, sociala aktiviter, worshops och lokala events för partners till Business Region Göteborg. En workshop om hur man tar sig från "position B till position A" när det gäller investeringar i regionen engagerade fler än 90 personer från bolagen i regionen. En efterföljande gemensam middag hade man på intilliggande Hotel Radisson Blu
Insulinpumpkurs för barn och tonåringar
Ännu en insulinpumpkurs för barn och tonåringar. Denna gång var vi tillbaka i Göteborg. Vi hade utmärkta lokaler för våra övningar i andra plan på Scandic Hotel Opalen. Även denna gång var kursen fullbokad innan anmälningstiden gått ut. Deltagare från hela landet deltog, erfarenhetsutbyte och nya lärorika praktiska övningar visades av kursledarna. I samband med kaffe, luncher och middagar gavs man möjlighet att praktiser det man lärt sig under dagen

2014

SFD Höstmöte
För första gången i sitt slag anordnades denna konferens i Stockholm. Det är ett samarbete mellan Svensk Förening för Diabetologi. Svenska Psykiatriska Föreningen, Svensk Förening för Allmänmedicin, Socialdepartementet och med stöd av Läkaresällskapets Levnadsvaneprojekt. Temat för konferensen var ”Somatisk sjukdom och psykisk ohälsa - helhetssyn för god och jämlik vård”. Konferensen lockade drygt 350 deltagare och 20-tal utsällande företag, flertalet inom diabetesvärlden. MeaConsulting ansvarade för all administration före, under och efter konferensen. En intressant konferens som vi hoppas kan få göra igen
World Muscle Society programläggningsmöte
“Marathon meeting” (programläggningsmöte) med vetenskapliga kommitten för WMS gjordes i Berlin, Tyskland. Första helgen i maj varje år möts vetenskapliga kommittén för World Muscly Society för att ställa samman programmet för kongressen som ska genomföras i oktober. Presidenten Victor Dubowitz har under hösten 2013 kontaktat MeaConsulting och ställt frågan om samarbete. Jättekul tyckte vi som från då tog över abstracthanteringen vilket även inkluderade programsättningen vid marathonmötet i maj. Arbetet startade i januari 2014 och avslutades med programmötet i Berlin i maj. Under detta veckoslut har 423 abstract blivit accepterade för muntlig eller poster presentation. När vi lämnar Berlin på söndagen så har alla abstract blivit allokerade med datum, tid och ämne. Sessions är gjorda, moderatorer är tillsatta och ett slutligt program kan presenteras. Ett fantastiskt arbete är gjort under en weekend i Berlin!
Endodiabetes
Svensk förening för Diabetologi och Svensk Endokrinförening hade denna gång ett gemensamt möte som gick av stapeln på Teatern i Helsingborg. Vi hade över 400 deltagare och runt 20 utställare från läkemedelsindustrin. Konferensen löpte över tre dagar från onsdag till fredag. I samband med konferensen anordnades även ett flertal satellit symposium av företag från industrin. Detta var också första gången som forskningsrapporter och studier presenterades som posters och fria föreläsningar. MeaConsulting hade hand om projektledningen vilket innefattade totalansvar för ekonomi och budget, hotellbokningar, deltagaradministration, sponsor-/utställare, föreläsare och mycket mer. Ett så lyckat möte för alla involverade att nästa möte redan planeras!
Centrex Årliga Konferens
Detta år var vi i tennisstaden Båstad. Under två dagar bjöds ett intressant konferensprogram. Föreläsaren Andreas Ekström pratade om Google, Telia bjöd på "after seat" i sin monter och vi hade drink innan middagen på klassiska Pepes Bodega. Här bjöds det sangria, tapas och underhållning av Cirkus Markus. Konferensen lockade 130 deltagare till Båstad dit många togs sig med SJ eller Kullaflyg som båda var avtalade partners för Centrexdeltagare. Transfern till och från flygplats och tågstationen stod Bergkvarna Buss för
MIPIM - The world´s property market
Ännu en gång hade vi förmånen att arbeta med MIPIM - världens största fastighet och investerarmässa i Cannes. Som många år tidigare hade vi hand om koordinering av hotellbokningar, ackrediteringar och sociala aktiviteter för Göteborgs Regionen och dess partners. Under veckan genomfördes ett flertal möten på mässcentrat Palais de Festival där även den årliga kick offen samt årets investerar workshop hölls
Insulin pump kurs för barn och tonnåringar
Insulin pump kurs för barn och tonåringar. Detta var tredje kursen med inriktning på behandling av barn och tonåringar. Eftersom kursen blev fullbokad förra året så valde vi denna gång att vara på Hotel Tylösand i Halmstad. Anläggningen gav bättre möjlighet för att utöva dem alla praktiska övningar som sker i grupper under kursen. Även denna gång hade vi fullbokat och väntelista fick upprättas. Bara att planera för ännu en kurs!
UngaVuxna-dagarna
Ungavuxnadagarna 2014 - en konferens med fokus på ungavuxna med psykisk ohälsa. Denna nordiska konferens har nu gått av stapeln på Stockholms Universitet. Konferensen har varit ett samarbete mellan Sofia hemmet, Krica och Andreas Murray. Meaconsulting har haft förtroendet att projektleda denna nordiska konferens. Med över 300 deltagare från hela norden så är vi mycket glada att kunna se tillbaka på en lyckad konferens. Under dagarna har plenumföreläsningar blandats med flera parallella spår vilket gör att konferensen bjudit ett brett utbud under dessa dagar i Stockholm

2013

26:e EMSOS konferensen och 14:e mötet för EMSOS sköterskor & andra inom området
26:e EMSOS konferensen och 14:e mötet för EMSOS sköterskor & andra inom området. MeaConsuling kan se tillbaka på en lyckad kongress som lockade över 450 deltagare från hela världen. Kongressen gick av stapeln på Svenska Mässan Congress under tre fantastiska dagar i maj. Spännande och intressanta föreläsningar som avslutades med kanalbåtstur från mässan till Kajskjul 8 där det bjöds på en fantastisk middag med underhållning och spontandans.
Centrex Årliga konferens
Denna gång gick Centrex konferens av stapeln i Falun. Under två dagar hölls intressanta föreläsningar och de senaste inom telekombranschen visades upp av våra utställande företag. Konferensen lockade 150 deltagare från hela landet. Många kom kvällen innan för att ta del av de populära mingel som företaget Pre Greeting bjöd på. Andra kvällen bjöds traditionsenligt på middag med underhållning och dans till "Centrex house band Cirkus Markus".
MIPIM – Världens största fastighet och investerarmässa
Ännu en gång har vi varit med och organiserat aktiviteter och boende under MIPIM - världens största fastighet och investerarmässa. En uppskattad kick off med workshops och nätverkande för våra lokala partners och investerare i Göteborg regionen genomfördes på anrika Carlon Hotel. Den stora dagen var ändå investerarträffen på Carlton Beach. Hit inbjöds internationella samarbetspartners och investerare för att ta del av presentationer av representanter från regionen. Allt under ledning av moderator Karin Klingenstierna.
Insulin pump kurs för barn och tonnåringar
Ännu en Insulinpumpkurs för barn och tonåringar är genomförd. Denna gång med fler kursdeltagare än någon gång tidigare. Kursen blev fullbokad och det var trångt men trivsamt. Många erfarenhetsutbyten gjordes och kursledningen avslutade med att planerar för ännu en kurs.

2012

Välfärdskonferensen 2014
En nordisk konferens om Välfärd. Den första i sitt slag i Göteborg. Konferensen lockade drygt 350 deltagare och den blev en mycket framgångsrik konferens. MeaConsulting hade hand om alla delar i projektledningen vilket bland annat innebar budget och ekonomiansvar, tidplan, marknadsföring mm
Insulinpumpkurs med kolhydraträkning för barn och tonåringar
Efter tre intensiva kursdagar kan vi se tillbaka på en lyckad kurs. Arbetet innebar ansvar för budget, ekonomisk redovisning, marknadsföring, tidplan och kvällsaktiviteter under 3 dagar i Göteborg. Kursen attraherade 20 deltagare som alla var angelägna om att lära sig mer om användandet av insulinpumpar
MIPIM i Cannes
MeaConsulting hade uppdraget att handha hotell bokningar och ackrediteringar för deltagare och partners till Business Region Göteborg. Vidare genomförde vi två spännande kvällsaktiviteter i samband med mässan samt arrangerade ett flertal partners möten under mässan.
804